2010. szeptember 2., csütörtök

NS Kérdőív 3. rész

Üdvözlök minden igaz bajtársat. Elérkeztünk az utolsó részünkhöz, amiben a misztikus kérdőív utolsó részét tárom elétek. Elnézést kérnék a késői jelentkezésért, de csak most jutott időm leülni a projekt elé.
Talán az egyik legizgalmasabb résznek tekinthetjük a soron következő és egyben záró epizódot, amiben a személyes kompetenciákra térünk ki. Hasonló témában továbbra is várható még kérdőív, ahol részletesebben is bele megyünk. Ugyebár sok ítélet éri az NS csoportosulások nagy részét, miszerint tagjai primitívek, barbáriasak és szűk látókörüek. Hogy ez ELŐ- vagy inkább UTÓítélet arra ez a kérdőív szándékozik választ adni. Akkor lássuk is hogyan szerepeltetek:

21. kérdés


Az előző kérdésből kiderült hogy olvasottság terén nincs mit szégyellnünk. A témakörök-re érkezett eredmények azonban talán kissé várhatónak nevezhetők. A Történelmi és Háborús kategória talán kissé túlértékelt egyesek körében. Igaz, hogy mozgalmunk egyik alappillére a militáns felfogás, de van még rengeteg más terület is, ahol építeni tudhatjuk elménket.

22. kérdés


A kérdés feltételét kissé elrontottam, így sokan azt hihettétek, hogy konkrétan függőségről érdeklődök, holott arra próbáltam rákérdezni, hogy életek-e ilyen szerekkel. A válaszaitok alapján azonban ilyen téren sincs sok félni valónk. Csak így tovább.

23. kérdés


A straight edge jó, meg szép és szeressük is, de úgy látszik sokatok, csak kívülről szemléli ennek az igazán többre való életvitelnek a felemelkedését. Tessék példát venni orosz és ukrán bajtársainkról, ahol az NSek körében igen nagy népszerűségnek örvend az SXE, pedig a polgári társadalmuk a leginkább fertőzött alkoholizmussal és drogokkal.

24. kérdés


Egy igen csak érdekes kérdéshez érkeztünk. Ami talán a kérdés lényegét tekintve nem is olyan érdekes, de az NS körében mindennféle képpen figyelem felkeltőnek bizonyult. Később jöttem rá, hogy kimaradtak fontos területek, de talán így is jól lehet szemléltetni a helyzetünket. A két kezi munka erőteljes fölényben az értelmiségi munkakörökkel szemben. Így azonban a fejlődésre kissebb esély lesz, mivel hiányzik az a réteg, ami az ehhez szükséges tudást a mozgalomba invesztálja. Szükségünk van orvosokra, jogászokra, közgazdászokra, menedzserekre, tanárokra, mérnökökre. Mert csak így lehetünk képesek arra, hogy minden magyar testvérünkhöz eljusson harcunk üzenete. Mi nem egy proletármozgalom vagyunk, ezt ne felejtsük el!

25. kérdés


Sajnos csak kevesen tehetik meg, hogy áldozzanak erre. Meg azért a bizalmatlanság is ott van egyesek szívében, amit azért megtudok érteni. Öröm látni viszont, hogy sokatok rendszeresen támogat anyagiakban is szervezeteket. Őszinte tiszteletem mindazoknak akik ebben a nehéz időszakban is áldoznak erre.

26. kérdés


Őszintén szólva ennél jóval rosszabb eredményre számítottam. Úgy látszik a legtöbbetekben él a vágy, hogy az angolon kívül más nyelveket is elsajátítsatok, ami dícsérendő. Nyugaton főképp az a szokás, hogy mivel az angol a világnyelv más nem is szükséges. Azonban én is abba az ellentáborba sorolom magam, akik pusztán bizonyítási vágyból más nyelveket is elsajátítanának még akkor is ha különösebb haszna nincsen. Akik esetleg nem tudnák eldönteni milyen nyelvet tanuljanak az angol mellett, ajánlom figyelmükbe az angol mellett leghasználhatóbb nyelveket: spanyol, francia, orosz, arab, kínai.


27. kérdés


Teljesen várható volt az eredmény. Túlnyomó többségben preferáljátok a küzdősportokat, ami nem is baj, hiszen az önvédelmi tudás a legfontosabb jelenlegi helyzetünkben.

28. kérdés


Ezt ilyen bónusz kérdésnek szántam. Sokat ugyanis nem nyom latba az eredmény. Látszik, hogy szeretitek a hardcore-t, aminek én személy szerint örülök, mert én is nagy hódolója vagyok a stílusnak, de ugyanígy a metalcore-nak és a deathcore-nak is, ami mondjuk hazánkban kevésbé ismert. Szerintem teljesen mindegy hogy milyen zenét játszunk, ha az igényes, minőségi és szélesebb körben is terjeszthető.

29. kérdés


Kissé szomorú, hogy ily kevesen látjátok pozitívan a helyzetünket, de ez talán megérthető. Sok verejték, könny és vér fog még elfolyni, amíg a változás kézzel fogható nem lesz. A jövő a kezünkben, de hogy fegyvert ragadunk, vagy pajzsot, még sok vita tárgyát fogja képezni.

30. kérdés


Annak viszon nagyon örültem én is és a Városi Ellenállás csapata, hogy ilyen sokan gondoljátok úgy, hogy volt értelme kitölteni ezt a kérdőívet. Remélhetőleg lesz még más témákban is, hiszen ezzel azt szerettük volna elérni, hogy jobban megismerjük önmagunkat.



És hogy ma mit tanultunk? Én azt tudnám nektek mondani, hogy képezzétek magatokat mind szellemileg, mind fizikailag, mert sose lehet az ember elég okos ahhoz, hogy megértse az őt körülvevő világot és sose lehet eléggé felkészült ahhoz, hogy biztonságban tudhassa szeretteit, népét és önmagát az alsóbbrendű söpredék agressziójával szemben. Én úgy látom, hogy a mozgalmunk sok tagja szűk látókörű. Nehezen képesek nyitni más, új dolgok felé. A változás elismerése nem a régi értékek elárulása.
Remélem, hogy ez eljutott a "vezetőinkhez" is és leszűrték a tanulságot, mert ha nem vesszük észre a változásra való igényt előbb utóbb felemészt minket a tehetetlenség és az egymással vívott kicsinyes hatalmi harcok pedig felőrlik erőinket. Tudom, hogy vannak sokan akik nem örülnek az AN szerű csoportok megjelenésének, de hogyan tudjunk úgy egy mozgalmat felépíteni, ha azzal vagyunk elfoglalva, hogy aláaknázzuk bajtársaink munkáját. Hiszen a célunk ugyanaz, az eszménk szintén, csupán az eszközeink mások. Mi egy másik módját választottuk annak, hogy Nemzeti Szocialisták legyünk. De nem hirdettünk ezzel versenyt, vagy háborút. Csupán egy alternatívát adunk mindenkinek, hogy úgy is lehet csinálni ahogy mi csináljuk. Mi nyújtjuk a kezünket minden bajtárs felé. Ha valaki nem fogadja el, akkor nem lesz attól az ellenségünk, de lehet hogy sokan majd a sorainkban fogják megtalálni azt, amit elvárnak egy Nemzeti Szocialista Mozgalomtól a XXI. században. Mi mindenesetre továbbra is azon leszünk hogy kreatív és aktív mozgalmi tevékenységet biztosítsunk azoknak, akik erre a szent ösvényre lépnek. Te hogy döntesz?

Berzerker