2012. május 20., vasárnap

Városi Ellenállás focinap beszámoló



A Városi Ellenállás focitorna úgy körülbelül két hónappal ezelőtt meghirdetve, és egész szép számmal akadtak jelentkezők mind szervezetek, mind baráti körök részéről. A sors keze azonban közbeszólt, és a mérkőzés napjára sajnos csak 3 csapat maradt, a többieknek sok minden közbejött, így a részvételt lemondták.



A napnak ettől függetlenül jó hangulatban vágtunk neki, és ez a mérkőzések alatt is megmaradt. Az első fordulót a Városi Ellenállás csapata játszotta a BHS Crew csapata ellen, nagyon szoros 2x15 perc volt, csupán egy góllal kaptunk ki, így az első forduló végeredménye 8-7 lett a BHS Crew javára. A második fordulóban is a VE csapat játszott, ezúttal a Reszelők nevű baráti kör csapata ellen. A srácoknak nagyon jó összjátéka volt végig, mint a végén kiderült már 3 éve játszanak együtt, így a végeredmény 24-10 lett a Reszelők csapata javára. Az utolsó fordulóban a BHS Crew és a Reszelők csapata mérte össze az erejét, a végeredmény 8-6 lett a Reszelők javára.


A torna első helyezettje a Reszelők, a második a BHS Crew, a harmadik pedig a Városi Ellenállás csapata lett. Örültünk neki, hogy a jelenlévők jól érezték magukat, és bízunk benne, hogy az augusztus végére tervezett újabb focitorna is hasonlóképpen alakul, immár remélhetőleg több csapattal!