2011. november 24., csütörtök

Szentesi küzdősport gála beszámoló

Szentesi küzdősport gála

Mikor megtudtam, hogy szentesen az évi szokásos küzdősport gála kerül megrendezésre, rögtön telefonért nyúltam, hogy a helyi színtérrel felvegyem a kapcsolatot és rákérdezzek, hogy tiszteletüket teszik-e a rendezvényen? A válasz igen volt és óvatosan megjegyezték, hogy Attila is fog küzdeni. Azt hittem, hogy először csak megpróbálnak ugratni, de utánanéztem a részleteknek és kiderült, hogy igazat mondanak. Rögtön megállapítottam magamban, hogy egy kis csapatot mindenképpen össze kell hozni erre a neves alkalomra. A társaság nagy része el is jött, kivétel azokat, akiknek sajnos ilyenkor is dolgozniuk kellett. A jegyeket beszereztük elővételben, majd másnap elindultunk a Papp László Sportcsarnokhoz. Mikor bejutottunk, rögtön szembetűnt, hogy a nézőközönség egyáltalán nem volt jelen nagy számban. Fizu hét volt, gondolom a kocsma, diszkó meg az egyéb szarságok fontosabbak voltak. Attila mérkőzése előtt láthattunk pár amatőr box mérkőzést, amik szerintem egész színvonalasra sikerültek, szép pillanatokat láthattunk.

A kis csapatunkat viszont egyre jobban égette már a vágy, és tűkön ülve(állva) vártuk a Besztercei VS. Petrovszki ütközetet.

Amikor a műsorvezető vagy nem tudom minek hívják ezt ilyenkor,bemondta a neveket megnyugodtunk és feszülten figyeltünk.

A csata előtt rövid szabályismertetést tartott a vezetőbíró, mire is számítsanak a megjelentek, és hogy nagyjából miről is szól az MMA sportág. Ezt követően Besztercei Rajmund vonult be, majd egy kisebb hatásszünet után Petrovszki Attila is megérkezett. Nem tudom, hogy szándékos volt-e ez a késés, de az biztos, hogy a hangulatot jócskán felfokozta. A küzdelem elindítása után Rajmund földre vitte Attilát nekünk pedig több se kellett, egyre hangosabban biztattuk a lelátóról aminek lett eredménye: Rajmund az első menet vége előtt feladta a harcot. Nagy ujjongás és tapsvihar fogadta az eredményt, Attila ismét megmutatta, hogy a nemzet egyik legkiválóbb harcosa. Köszönjük szépen a közönség részvételét, és tisztelet a versenyzőknek!

Megjegyzés: Sajnos buszhoz voltunk kötve a hazautat illetően, ezért az est második felén már nem tudtunk ott lenni. Az est továbbé részéről az alábbi oldalon olvashattok: http://profiboksz.hu/2011/11/13/beszamolo-a-szentesi-kuzdosport-galarol/









Szerző: H8