2011. szeptember 11., vasárnap

Szurkolói kártyák és "terrorizmus"

A TEK megkapta a szurkolói kártyákat!

A Terrorelhárítási Központ (TEK) az új törvényre hivatkozva már napokkal ezelőtt megkapta az FTC zrt-tól a szurkolói kártyák adatait! A kártyákat és a személyi igazolványok fénymásolatát, amit a kiváltáskor másoltak le, az új szurkoló ellenes törvényre hivatkozva kapta meg a TEK.
Mindenki, aki eddig a kártyát kiváltotta, potenciális terrorista lett! Az adatokat a TEK rendszerezi, csoportokat hoznak létre, kategorizálva a lehetséges veszélyességet!
Ez azt jelenti, hogy egy kicsit vállasabb ultra ,aki épphogy elmúlt 18, már terrorista gyanús lehet!
Ezek után vajon a szülő kiengedi e a kis csemetéjét az FTC hazai meccseire? Megkockáztatja e, hogy a csemetéje "lehetséges terrorista" minősítést kap, ami az iskolai, munkahelyi karrierjét derékba törheti?
Sokan hátradőlnek és azt mondják: engem nem érdekel, én nem csinálok semmit!
Nem is kell, hiszen elég, ha valaki a közelében viszont igen! Pl. a szemét terrorista bedob a pályára egy marék szotyit.
Már mehet is kihallgatásra a Terrorelhárítási Központba! És milyen döbbent arc fogadja majd az igazolást, amit a főnökének vagy az osztályfőnökének ad át! Amikor a papíron rajta lesz a TEK pecsétje!
Na meg a neve mellett az új minősítés: terrorista közegben tartózkodott!
Reméljük ez majd azokkal fog megtörténni, akik Kubatov kiskirály facebook oldalán hol a kiskirály fenekét nyalogatják virtuálisan, hol pedig a kártya mellett írogatnak! Az a 20 ember, akit még nem tiltott ki a cenzor, akiknek nem fogta még be a száját, az a Kubatov, aki azt mondja mindenhol, hogy az új szurkoló ellenes törvénnyel nem akarják befogni a szurkolók száját!
Isten hozott titeket a terroristák világában!

FORRÁS: www.fradimob.hu

Szerkesztői megjegyzés: Teljesen jól tükrözi a kormány álláspontját ez az intézkedés. Félnek. Nagyon félnek. A szurkolói csoportok pedig hazánkban az a réteg, ami minden körülmények között odaáll és odacsap ha kell, mi más is bökhetné a kormányunk csőrét, mint egy szurkolói csoport, amely össze tud tartani. Az, hogy a hatalmon lévők a gatyájukba csináltak, azt mi sem jelzi jobban, hogy megpróbálják ellehetetleníteni a futball szurkolókat, minél jobban szétzilálni, és esetleg majd talán egymás ellen is fordítani őket, bármi elképzelhető....egyetlen kérdés marad csupán: hogy ezzel az intézkedéssel, amely a támadásuk egy fő csapását (vagy annak látszatát) képezi, milyen más, a háttérben folyó folyamatról próbálja elvonni az emberek figyelmét....