2011. augusztus 10., szerda

Demonstráció a Zsiget előtt

Csapatunk már csatlakozott az alábbi felhíváshoz, aki teheti, jöjjön el!

Nem hagyhatjuk magára azt a tagunkat, aki még januárban – megelőzve a közpénzen meghízott szervezőket – magánemberként bejelentett egy demonstrációt a Hajógyári-szigetre, pontosan oda, ahol jelenleg a nihilizmust megtestesítő Sziget Fesztivál nagyszínpada található.

A bejelentő Gyimesi Zoltán a rendőrségtől korábban kapott tudomásulvételi engedély birtokában augusztus 9-én egyedül, persze kamerák társaságában, megpróbált eljutni a demonstráció helyszínére. Az első kapun még átjutott, utána viszont a rendőrség asszisztálása mellett, az In-kal Security emberei teljesen törvénytelenül, testi kényszert alkalmazva, egyszerűen kihurcolták a vármegyést a Szigetről. Gyimesi Zoltán a sérüléseiről látleletet vetetett, s mind az In-Kal gorillái, mind pedig a rendőrség ellen feljelentést tett. Kétség sincs afelől, hogy a kártérítési pert meg fogja nyerni, a Sziget szervezői és a rendőrség pedig büntetőjogilag fog felelni a gyülekezési szabadság korlátozása miatt.

Különösen fontos most megmutatni, hogy a Nemzeti Ellenállás nem hagyja magát, mert egyre több jel mutat arra, hogy a Magyar Sziget elleni támadások, feljelentés-sorozat és a pécsi Revízió nemzeti klub felgyújtása között vannak összefüggések. A nemzeti oldal erősödését látva a magyarellenes erők egyre agresszívebben támadnak.

Hívjuk ezért a Nemzeti Ellenállást, hívunk minden szabadságszerető magyart, aki nem tűri, hogy állami pénzen kitömött zsidó fesztiválszervezők külföldi anarchista-bolsevik antifákkal és az In-kallal fenyegesse a saját hazájában!

Gyimesi Zoltán péntekre (augusztus 12-re) demonstrációt jelentett be a Sziget Fesztivál bejáratához legközelebb eső közterületre (Mozaik utca és Jégtörő út találkozásától északra fekvő területre), 18 órára.

Gyimesi Zoltán várja a nemzeti szervezetek, csoportok csatlakozását.

A HVIM vezérkara