2011. január 19., szerda

A temesvári AN szervezet felhívása



A temesvári Autonóm Nacionalisták múlt év(2010) márciusában kampányt indítottak a The Children of God szekta ellen,szekta amely pedofíliát és a vérfertőzést gyakorolja.
Mivel minél több eset került napfényre úgy Temesváron,mint Romániában és Európában,a temesvári Autonóm Nacionalisták egy nagyobb méretű kampányba fogtak a görög,magyar,lengyel,spanyol autonóm bajtársak segítségével.

A romániai Autonóm Nacionalisták pedofília- illetve The Children of Good szekta ellenes témájú graffiti versenyt indítottak el.
A verseny nyertesei több európai országból származó NS zenét tartalmazó CD-ket,pólókat valamint graffiti spray-ket nyerhetnek.Bárhol is vagytok, nézzetek elébe a kihívásnak, hogy életre keltsétek pedofil ellenes üzeneteiteket!
Az alkotásokat a media_nat@yahoo.com drótposta címre várjuk. Minden alkotás a http://music4resistance.blogspot.com/ oldalon fog megjelenni, a nyertesek névsora pedig a http://nat88.org/ oldalon.Érdeklődéssel várjuk minden bajtársunk alkotását.
Csatlakozz te is az utcai művészeten keresztül harcunkhoz, megvédve jövőnk záloga morális és fizikai épségét! Sok sikert!