2010. július 25., vasárnap

Punks not Red interjú



1. Mióta létezik hazánkban a Punks not Red, mint életforma?


2007-ben kezdtük el ezt az utat járni, mindenki külön-külön, mert nem ismertük előtte egymást. Végülis az életforma hozta össze az útjainkat szerencsére.

2. Nagyjából hányan lehettek az országban, főképpen mely városokban?

Keménymag kb. 20 fő,de rengeteg szimpatizáns van főleg skinhead részről. Főbb városok: Sopron, Budapest, Szekszárd, Debrecen.

3. Ez a mozgalom egy összetartó baráti csoportosulást jelent, vagy
végeztek mozgalmi munkákat is, mint az NS szervezetek?

Inkább összetartó csoportosulás, sok jó embert összehozott. Külön-külön megemlékezésekre is járunk. A mi mozgalmi munkánk az, hogy odabasszunk az antifáknak csibészesen.

4. Hogy látjátok a hazai Antifa helyzetet, nektek mennyire van problémátok
ezekkel a magukat punknak nevező kommunista hülyegyerekekkel?

Csak az interneten mernek pattogni, amúgy nagy nullák, élőben csírák. A punk megszégyenítői.

5. Úgy tudom, Szekszárdon és Veszprémben szokatlanul sok antifa van,mi lehet
ennek az oka?

Szekszárdon képviselteti magát az ellentábor is,Veszprémben nem tudunk szimpatizánsról.Sok fiatal könnyen irányítható és a nagy öreg csöves punkok maguk köré gyűjtik ezeket, aztán mehet az anarchia, kannás bor, rendőrségre rohangálás két pofon miatt amit kapnak tőlünk.A cigányok is jól elférnek közöttük, végülis mik legyenek, nemzeti érzelműek? Hozzánk nem tudnak,de nem is akarnak beférkőzni.

6. Mi határoz meg egy igazi punkot manapság? 

Attól függ mi számít igazi punknak. Az átlagember szerint a szakadt kinézet, szipuzás, tereken való italozás, hangoskodás jellemzi a punkot. Szerintünk a kultúrált viselkedés, igényes megjelenés. Nem a ruha teszi az embert és a szellemiséget.Részünkről ennyi na és persze ha 
balhé van akkor se szaladunk el.

7. Az olvasók szempontjából fontos lenne, hogy megismerhessék a punk igazi történetét,
írnátok nekünk erről, illetve az ellentétes oldal ferdítéseiről?

Ezt nagyon hosszan lehetne ecsetelni, igazából akkor és ott kellett volna élni abban az időben, hogy tudjuk az igazságot. De ami a lényeg, a punk sose volt antifa. Lényege a rendszer elleni lázadás volt, elpusztítani a kommunista kormányt, a pribékjeiket, a rendőröket és minden ellenséget aki az utadba áll.

8. Köszönjük az interjút, tiétek az utolsó szó!

Sose adjátok fel a harcot és az eszmét!Megölni megtudnak, de megtörni nem!
Punks not Red az nem egy csoport, nem egy politikai párt, ez arról szól, hogy az összes punk a komcsik ellen van, és hogy nincsenek egyedül. Mivel mi meghoztuk azt a döntést, hogy punkok vagyunk és senki sem fogja megmondani nekünk, hogy mit csináljunk. Mi mindenkivel szembe fogumk szállni és harcolni fogunk ellenük akik beakarják mocskolni a színterünket a balos ideológiájukal és hazugságaikkal. Ha azt akarjuk, hogy ne érjen a gyerekeinkhez a vörösök retkes keze, akkor kikell állnuk azért akik vagyunk, a büszkeségünkért, az európai kultúránkért, a tanításainkért, és azért hogy megvédjük a színterünket. A szabadságért és büszkeségért : PUNX NOT RED !!