2013. augusztus 22., csütörtök

Pedofilt keres a rendőrség

A 11 éves lányról és 14 éves testvéréről már egy hete nincs hír. A férfit megrontás miatt keresik.
„Megrontás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a képen látható férfi ellen. A 33 éves piliscsévi Laskai László tartózkodási helyének megállapításában a rendőrség a lakosság segítségét kéri” – olvasható a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívásában.
Laskai Lászlónak feltehetően köze lehet annak a két gyereknek az eltűnéséhez, akiket már egy hete keresnek az egyenruhások - bár erről mostanáig hivatalos tájékoztatást nem adott a rendőrség. A piliscsévi testvérpárnak – a 11 éves Angelikának és 14 éves nővérének, Alexandrának – augusztus 15-én veszett nyoma, elmentek otthonról, és azóta sem jelentkeztek. A Kemma.hu már az eltűnés másnapján pedzegette, hogy a lányok vélhetően ezzel a férfival lehetnek.
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr –főkapitányság sajtóreferense, Racsné Galambos Gréta elmondta, a testvérpárt továbbra is keresik.
Őket csalta el és rontotta meg a fenti képen látható kötélre való patkány:
Természetesen nem lenne hátrány, ha börtönbe vágnák egy életre (mindannyian tudjuk, hogy odabent mi a sorsa a pedofiloknak és gyerekgyilkosoknak....), de előtte még pár vállalkozó szellemű hátha ráakad, és még a szart is kiveri ebből a féregből.....