2013. július 31., szerda

Súlyos fehérellenes bűntény Moszkvában

Bár sokan Oroszországot a fehér faj megmentőjeként látják, a valóság sajnos teljesen más. A bevándorlók nagyon komoly problémát okoznak ott is. Nagyrészük a Kaukázus vidékéről érkezik, ráadásul mohamedán vallásúak. A bevándorlók másik része pedig kínai és vietnámi, ami ugye ismét nem a fehér faj dominanciáját erősíti.

Most egy újabb az orosz fővárosban lezajlott etnikai bűntény borzolja a kedélyeket. Szombaton délután verekedés zajlott az egyik moszkvai piacon, miután egy rendőrt (!!) agyba-főbe vert egy 20-25 főből álló kaukázusi csoport. A rendőr őrizetbe akart venni egy személyt, akit egy 15 éves lány megerőszakolásával gyanúsítanak. Ekkor azonban a gyanúsított ismerősei, köztük nők is, rárontottak és megverték az intézkedni kívánó rendőrt. Az eset kapcsán egy személyt már letartóztattak, a támadás többi résztvevőjét keresik.

Ugye ismerős a Nyugat-Európa városaiban szinte naponta megtörténő eset? Hordákban járnak, nem dolgoznak, bűnből élnek, zárt etnokulturális enklávékban "tengődnek". (Sajnos Magyarországon is ezt teszi egy nem europid származású népcsoport.)

Már az orosz fővárosban is 4 és 10 százalék közé teszik a bevándorló gyermekek számát, ám szakértők szerint ez 8-10 éven belül elérheti a 30 százalékot! De Jekatyerinburg több iskolájában 20, néhol 60 százalékban tanulnak a posztszovjet országokból érkező szülők gyermekei. A "Rosszijszkaja Gazeta" példaként hozza a jekatyerinburgi 149. számú iskolát, ahol 29 különféle nemzetiségű tanuló található. A tadzsikok, kirgizek, azerbajdzsánok, vietnámiak...

Aztán persze jönnek a liberálisok, akik rasszista tanárokról, társakról, meg nem értett gyermekekről beszélnek. Ami annyiban igaz, hogy a befogadó ország nyelvét sem ismerik...


Ébredj fehér ember, a liberalizmus által sulykolt tolerancia, integráció nem járható út!

Kitartás.hu