2013. július 22., hétfő

Mialatt az "előítéletek" ellen tüntettek a négerek, ledobtak egy megerőszakolt lányt a tetőről

Mialatt az USA több száz városában a feketék elleni előítéletek miatt tiltakoztak a négerek, két színes bőrű férfi egy 16 éves prostituáltat megerőszakolt egy New York-i tetőn, majd ledobták onnan.
Pénteken Antonio Owensford találkozót beszélt meg egy kiskorú prostituálttal. A 16 éves lányt egy brooklyni épület tetejére csábította fel, majd barátjával közösen megerőszakolták. Dolguk végeztével a lányt ledobták a tetőről - írja a New York Daily News.
Állítólag azon vesztek össze a lánnyal, hogy amíg a prostituált ragaszkodott az óvszerhez az együttlét alatt, addig a néger számára ez elképzelhetetlen volt.
Miután bepöccent a 26 éves férfi, barátjával közösen fojtogatni kezdte a lányt, majd mindketten megerőszakolták. Miután ledobták a tetőről, elhagyták a helyszínt. Ezenközben javában szerveződött a feketékkel kapcsolatos "előítéletek" és a Trayvon Martin-ügy miatti tüntetés New York utcáin. A rendőröknek sikerült a barátot elkapniuk, de Owensfordot még keresik. A lányt végtagtörésekkel, illetve nyaki és számtalan belső sérüléssel kezelik a kórházban.

Egy nemrégi ügy, ami nem érte el a hisztérikus média ingerküszöbét: A 13 hónapos Antonio Santiagot egy 17 éves "Obamafiaislehetettvolna" nigger csőcselék többször arcon lőtte, miután édesanyja közölte vele, hogy nincs pénze.
Az szövetségi nyomozóiroda, az FBI adatbázisában elérhető összesítések szerint példának okáért 2007-ben 14 ezer nemi erőszakot regisztrált, amelyet feketék követtek el fehér áldozat sérelmére. Az ellenkezőjére egyetlen példát nem ad ki a rendszer. A fekete férfiak egyébként a házasodási szokásaik szerint is előnyben részesítik a fehér bőrű nőket, 2012-ben minden hatodik amerikai néger férfi fehér nőt vett feleségül.
A fajkeveredés és a fehérellenes nemi erőszakok elharapódzása ellenére a fekete Amerika lázban ég a Zimmerman-felmentés miatt, a félkatonai rasszista néger szervezet, a New Black Panthers egyenesen arra buzdít, hogy fel kell gyújtani a fehér környékeket szerte az Államokban, hogy a fehérek is érezzék a "fájdalmat".
A fehérellenes sakálvokálba még maga Barack Obama elnök is bekapcsolódott, múlt pénteki rasszizmusellenes beszédében kiemelte, hogy meg kell érteni a Trayvon Martin-ügyön felháborodott feketék érzéseit is, mert ő maga is tapasztalta fiatal korában milyen az, amikor a fehérek alig várják, hogy kiszálljanak a liftből, ha egy fekete férfi utazik velük, illetve azt is sérelmezte, hogy kamasz korában mindig becsukták körülötte az ajtót, ha éjjel fehér környéken sétált.
A fenti számok tükrében azonban elég nehéz lenne ezen csodálkozni, viszont a teljes nemzetközi média csak a fehérellenes propagandát tolja. Igaz, ez sem újdonság.

(harcunk.info)