2013. május 23., csütörtök

Újabb bevándorló botrány Angliában

Áll a bál Angliában! Két muszlim fényes nappal lemészárolt egy katona kadétot Dél-Londonban. Szó szerint kicsontozták az embert, szétkaszabolták.


Két fegyverekkel felszerelkezett férfi rátámadt egy brit katonára Londonban, és brutálisan meggyilkolta a nyílt utcán. Ezek után megvárták a rendőröket, rájuk támadtak, akik erre lelőtték őket. Az egyik támadóról amatőr videó készült, amelyen Allahot éltetve magyarázza a gyilkosságot egy véres késsel a kezében. A támadókat kórházban kezelik, a brit kormány terrortámadásként kezeli a gyilkosságot.

Egy embert megöltek egy machetés támadás során a dél-londoni Woolwichben, a két támadót pedig lelőtték a rendőrök – írja a BBC. A támadást követően a brit belügyminiszter összehívott egy speciális kormánybizottságot (amit Cobrának neveznek), amelyre a rendőrség és a titkosszolgálat képviselői is hivatalosak. Ezen határoztak arról, hogy fokozzák a biztonsági intézkedéseket Woolwichben. A támadást terrortámadásnak tekintik. A két támadót kórházva vitték, egyikük állapota súlyos.

“Megerősítették, hogy a férfit brutálisan meggyilkolták” – mondta Theresa May belügyminiszter. A támadás hírére David Cameron brit miniszterelnök megváltoztatta francia látogatásának programját, és még ma visszatér a szigetországba, hogy részt vegyen a Cobra csütörtök reggeli ülésén.

Az áldozat kiléte egyelőre nem ismert, a szemtanúk szerint a brit katonaság segélyszervezetének egyenpólóját viselte. Woolwich parlamenti képviselője azt nyilatkozta, hogy a rendőrök rengeteg fegyvert találtak a helyszínen, köztük pisztolyt, késeket és machetét is, az áldozat pedig egy a közeli barakkban szolgálatot teljesítő katona volt. Egy szemtanú szerint a két férfi egy fejszével esett neki az utcán sétáló fiatal kadétnak.


AZ ENGLISH DEFENCE LEAGUE BOSSZÚT ÁLLNA

Mostanra összejött az English Defence League /Angol Védelmi Liga/ szélsőjobboldali szervezet és mecseteket gyújtogatnak fel szerte az országban. A hazafias szervezet 100 tagjával vonult fel a gyilkosság helyszínén. A hazafiak az “EDL” és Rule Brittania” jelszavakat skandálták.

Braintree és Gillingham városában már többször összecsaptak a rendőrökkel és megrongálták az egyik mecsetet is.






Egy 43 éves férfit vettek őrizetbe a rendőrök, mert besétált a mecsetbe egy késsel és egy robbanószerkezettel.







Forrás: www.ultrasliberi.hu