2013. április 15., hétfő

Állami pénzen küldené az összes magyar fiatalt auschwitzba az mszp

Az MSZP a parlamentben kezdeményezte, hogy minden magyar fiatalt egyszer vigyenek el az adófizetők pénzén holokausztot tanulni.
 
Az MSZP azt követeli, hogy kormány készítsen országos programot arra, hogy minden, a közoktatásban tanuló magyar fiatal legalább egyszer, az állam támogatásával eljusson az auschwitz-birkenaui munkatábor helyén kreált múzeumba. Az erről szóló indítványt Tóbiás József frakcióvezető-helyettes, Lendvai Ildikó és Steiner Pál terjesztette be. Azt javasolják: a programot 2015-ig pályázati úton finanszírozzák, azután normatív módon támogassa az állam. Az előterjesztésben azt követelik a kabinettől, hogy június végéig tegyen javaslatot a finanszírozási háttér biztosításához szükséges jogszabályokra.
A cionista politikusok indoklása szerint "a magyar nemzet felelőssége és erkölcsi kötelezettsége, hogy ne feledkezzen meg a náci vészkorszak idején meggyilkolt zsidó vallású magyar polgárokról és azokról sem, akik életüket kockáztatva mentették az üldözötteket". Hozzátették: az állam feladata, hogy teljes intoleranciával lépjen fel az "ordas eszmék" mai követőivel szemben. A legfontosabb kötelezettség azonban az, hogy a jövő nemzedékek tudják, mi történt Auschwitzban és a pesti Duna-parton, és megvetéssel utasítsák el az antiszemitizmust, a rasszizmust és a kirekesztés minden formáját – áll az indoklásban.
Az egykori elvtársaik által a Tanácsköztársaság idején, a "felszabadításkor", illetve az '56-os forradalom idején legyilkolt magyarokról ezúttal is elfeledkeztek a köpönyegforgató exkommunista cionisták, de a zsidó szuperhatalom kegyeiért úgy fest, bármeddig elmennének.

(MTI / harcunk.info nyomán)

Szerkesztői kommentár: Ezeknek a maradék eszük is elment. Nem elég, hogy szétzilálják az oktatást minden fronton, hogy a magyar embereknek már a legalapvetőbb dolgokra sincs pénzük ami a megélhetéshez szükséges, még tanúsítsunk is önsajnálatot olyan dolgokban, amikhez az égegyadta világon semmi közünk nincs. A világon elég sokféle holokauszt létezik, mi magyarok pedig kikérjük magunknak, hogy bármely nép kisajátítsa magának ezt a szót! Elég emlékezni a délvidéki mészárlásokra, arra, hogy Erdélyben mit műveltek a maniu gárdisták, vagy arra, hogy mit műveltek az orosz megszállók, amikor bejöttek Budapestre. Elég sok mindenre kérhetnénk kárpótlást ennyi erővel, mégsem tesszük, pedig a magyar nép is szenvedett már eleget. Szenved most is, pontosan ezeknek a senkiházi élősdieknek, és az őket kiszolgáló bábkormánynak köszönhetően. Aztán majd nagyot fognak nézni, amikor az emberek felébrednek a szavazgatós hülyeségekből, majd pártállástól függetlenül eldurran az agyuk, és az utak mentén felakasztják a sanyargatóikat.....