2013. március 19., kedd

Magyar zászlót égettek a román szurkolók Kolozsváron

Magyar zászlót égettek a Bukaresti Rapid szurkolói a hétfő esti CFR-Rapid bajnoki mérkőzés alatt. A vendégcsapat drukkerei nemcsak a magyar lobogót, hanem a kolozsvári csapat sálját is elégették.
A szurkolók különféle magyarellenes rigmusokat skandáltak, többek között a "Kifele a magyarokkal az országból!"-t és a „Románia a mi hazánk, lehugyozzuk a ti Magyarországotokat!”-t. Nem kergetünk hiú ábrándokat az állandóan fennálló kettős mérce kapcsán, de nem lenne rossz, ha a FIFA/UEFA háza tájékán megindítanák a zászlóégetéssel kapcsolatos eljárást, persze az csakis akkor menne, ha a sértett valamely kisebbséghez tartozna, mert a magyar érdek az nem érték.....csak a kiválasztott népé.

Majdnem 100%-ig biztos vagyok abban, hogy ez a csürhe lesz annyira gyáva, hogy március 22.-én nem meri majd idetolni a képét. Ha mégis, azt garantáljuk (nem csak mi...), hogy abban nem lesz köszönet a számotokra.... Nem vagyunk futball szurkolói csoport, de pénteken mi is kintleszünk a stadion melletti szurkolásnál, ahogy minden igaz szívű magyar.

Nem felejtünk! Hajrá Magyarok!

Városi Ellenállás