2013. március 22., péntek

500 román jön balhézni Budapestre?

A román prosport.ro oldal beszámolója szerint mintegy 500 román szurkoló érkezhet ma a magyar fővárosba, nem a legbarátságosabb szándékkal.
A portál is megemlíti, hogy a mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik, ezért a stadion melletti kivetítő előtt szurkolnak majd a magyar drukkerek. A román lap azonban “szélsőséges magyar ultrákra” számít a helyszínen, s ha ez nem lenne elég, úgy tudják, hogy 500 román huligán érkezik majd, hogy megzavarják a rendezvényt.
A magyar hatóságok felkészültek az esetleges kellemetlen eseményekre. Mutu, a románok csatára egy sajtótájékoztatón elmondta: úgy gondolja, hogy szurkolóik megpróbálják majd kényszeríteni a magyarokat, hogy a stadion kapuin belülre lépjenek, mivel így a mérkőzést büntetésképp automatikusan a románok nyernék 3-0-ra.

forrás: alfahir.hu/ www.ultrasliberi.hu

Szerk.: A délután folyamán mindenki a legmesszebbmenőkig figyeljen oda saját magára és a társaira, legyetek folyamatos készültségben, ne öntsetek fel túlzottan a garatra! A rendőrség nagy valószínűség szerint elfogja szigetelni a balhézni vágyó román drukkereket, de semmi sem biztos. Aki teheti, kerülje a kirívó öltözködést, Casual/Black Block viselet ajánlott a mai napra!

A stadionnál találkozunk!