2012. augusztus 30., csütörtök

Fegyházbüntetést kapott a lányát megerőszakoló gárdista

Különösebben nem kívánunk mélyebbre hatóan foglalkozni a Magyar Gárdák körüli dolgokkal, mert elég sok más honlap is megírta már, hogy bizonyos dolgoknak nem lesz jó vége. Tekintsünk most el attól a problémától, hogy a Jobbik a parlamentbe kerülése után félredobta ezt a szervezetet, majd szétforgácsolta azt, aminek következményeként több szakadár szárny is létrejött. A probléma ott leledzik, hogy a tagság soraiba szűrés nélkül vesznek/vettek fel mindenkit, ennek az egyik következményét pedig alább olvashatjátok:

"Első fokon tíz év kilenc hónap, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte csütörtökön a Dabasi Városi Bíróság azt a férfit, aki 2006 és 2010 áprilisa között rendszeresen megerőszakolta és verte a lányát.

A bűncselekményekben részt vevő anyát bűnsegédként hét év hat hónap fegyházbüntetésre ítélte a bíróság. A 2010 novemberében kezdődött perben Bolvári Csaba bíró erkölcsi okokból zárt tárgyalást rendelt el. Az ítélet nem jogerős.
Gyakori erőszak

A család 2004-ben Erdélyből költözött [1] Magyarországra. N. Levente lánya szerint otthon gyakoriak voltak a verekedések, a szülők között is. Az anyja emiatt nem is egyszer elköltözött otthonról, úgy, hogy az agresszív apával magára hagyta a gyermekeit.

A sérelmeket elszenvedő lány azt is elmondta, hogy apja nem csak otthon volt ilyen, hanem a Magyar Gárda tagjaként is elég szélsőséges nézeteket vallott, például házi készítésű lángszóróval készült a melegfelvonulásra.

A szexuális erőszak 2 évvel Magyarországra költözésük után kezdődött, a lány akkor volt 14 éves. Minden esetben panaszkodott az anyjának, de az nem vett tudomást a történtekről. Teherbe is esett apjától, amit Erdélyben, családi kirándulás keretében abortusszal megszüntettek. Az apa az erőszakokról videofelvételeket is készített, melyek a legfőbb bizonyítékok voltak a tárgyalás során."

(Forrás: Index, MTI)

A probléma ott kezdődik, hogy az ilyen embereket a tagság megtűri a soraiban, és sem eltávolításban, sem egyéb retorziókban nem részesül az oda nem illő személy. Ez pedig nem csak a szóban forgó szervezetre vonatkozik, hanem a hazai nemzeti radikális/nemzeti szocialista stb. színtérre is. Az ukránoknál vagy az oroszoknál ezeket az embereket rendszerint kitaszítják a mozgalmi körökből, úgy látszik itthon kezd a visszájára elsülni ez a fene nagy türelem. Meddig hagyjuk még, hogy az ilyen abberált állatok (akik a legkevésbé sem egy igaz eszme és egy mintaszerű életvitel követői) továbbra is a sorainkat bomlasszák?!