2012. január 1., vasárnap

Vadásszunk most mi!







Mindezidáig egyedülálló - bár szomorú és megrázó - lehetőséget kínált az élet arra, hogy minden tisztességes, jóérzésű ember összefogjon. Hangsúlyozom: mindenki. Vadász és természetvédő, jobboldali, zöld, baloldali, atompárti és szélenergia-rajongó. Hungarista és Che Guevara-hívő, hivatásos és önkéntes rendőr, polgárőr és erőszakellenes békeaktivista.

Nos, mindazok, akik úgy érzik, beletartoznak a jóérzésű emberek - reméljük - elég nagy koalíciójába, segítsenek abban, hogy minden, egy komoly büntetőeljáráshoz szükséges információ összegyűljün erről a képen látható... nem is tudom... de embernek bizonyosan nem nevezhető lényről. Legelsősorban persze tanúk kellenének, akik azt is el tudják majd mondani a rendőrségen, ami a képen nem látszik: hányszor és pontosan mit is művel ártatlan állatokkal ez a személy.

De minden információ, momentum hasznos lehet ahhoz, hogy végre ott tudhassuk ezt a kis skinheadselejtet, ahová való: börtönbe. Ezúton, ezzel a poszttal és ezekkel a megfontolandó instrukciókkal tehát most mi is csatlakozunk a macska.eu című népszerű állatvédő oldal, "Vadásszunk most mi!" nevű akciójához.

Ami fontos - legalábbis az én olvasatomban bizonyosan: a sikeres vadászatnak akkor van vége, ha megindult a büntetőeljárás. Tehát semmiképpen sem úgy, hogy hírt kapjunk egy testi sértésről, zaklatásról, garázdaságról, amit valaki, ennek a keménynek látszani akaró, valójában agyilag és testileg egyaránt sorvadt és visszamaradt lénynek a sérelmére elkövetett. Ha ez történne: a sértettek onnantól ugyanis nem a sínek között fekvő halálra kinzott kismacskák lesznek, hanem kegyetlen hidegvérű gyilkosuk...

Ja és még valami: beszéltem Dr. Sebesi Csaba ügyvéddel, aki vállalta, hogy amennyiben erre lesz jogi lehetőség, sértetti képviselőként, vagyis minden jóérzésű ember nevében jelen lesz ennek a bakancsosnak a - remélhetőleg mihamarabbi - büntetőperén. Sikeres és törvényes vadászatot mindenkinek!

(forrás:http://noemisszio.blog.hu/2011/12/29/vadasszunk_most_mi)