2010. december 6., hétfő

Az Igazság Menete 2010.12.04.



A Pax Hungarica Mozgalom és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom 2010. december 4-én, szombaton közös felvonulás és tüntetés keretében fejezte ki szolidaritását a holokauszttal kapcsolatos véleménye miatt meghurcolt litván Dr. Petras Stankeras mellett. Ehhez a rendezvényhez csatlakozott szombat délután lelkes csapatunk. A drapériáért külön köszönet N.-nak és Edinek, nélkületek nem sikerült volna!
A túlnyomórészt fiatalokból álló résztvevők, jelentős rendőri biztosítás és megfigyelés mellett, a Márton Áron térről vonultak a litván nagykövetség épülete elé. Elsőként a PHM fővárosi vezetője, Németberta Péter szólt a tüntetőkhöz. A csoportvezető testvér kiemelte, hogy Dr. Petras Stankeras meghurcolása nem egyedülálló eset, a világhódító hatalom mindenki üldöz, aki megkérdőjelezi korunk legnagyobb dogmáját, a holokausztot. Ezután felolvasta a PHM és a HVIM budapesti szervezete által Renetas Juška litván nagykövetnek címzett petíciót, amelyben a két szervezet szolidaritást vállal a litván történésszel. (a levél IDE kattintva olvasható).
Németberta testvért Incze Béla fővárosi HVIM vezető követte, aki megjegyezte, hogy a fehér nemzeteket évtizedek óta rabláncon tartja a zsidóság. Az a zsidóság, melynek legfontosabb fegyvere a holokauszt, és amelynek legfőbb célja, hogy megakadályozza a nemzetiszocializmus újbóli hatalomra jutását. Ez ellen az igazság fegyverével harcolhatunk. Beszédét egy Szálasi idézettel zárta, miszerint: "Az igazság akkor is igazság marad, ha csak egy szem látja. De akkor is igazság marad, ha Istenen kívül egyetlen szem sem látja."
Bár nem volt meghirdetve, de a PHM vezetője, Domokos testvér is fontosnak tartotta, hogy szóljon pár szót az egybegyűltekhez. Beszédében hangsúlyozta, hogy az igazság nem szorul jogi védelemre, tagadását nem szükséges szankcionálni sem, hiszen megáll önmagában. Ha valaki azt mondja, hogy 2x2 az 5, legfeljebb kinevetik őt. Ezzel szemben, ha bárki csak kisebbíteni is meri a holokauszt "jelentőségét", könnyen csattanhat kezén a bilincs.
A Mozgalom vezetője azt üzente a litván hazafiaknak, hogy amennyiben nem állnak ki az igazságért harcoló modern kori hőseik mellett, könnyen a nyugat-európai népek sorsára jutnak, és Litvániában is bevezethetik a magyarországihoz hasonló szájzár törvényt.
A beszédek végén Németberta testvér - mivel a litvánok semmilyen formában nem voltak hajlandók átvenni - bedobta a két szervezet által írt petíciót a litván nagykövetség postaládájába. Végül a tüntetők elénekelték az "Ébredj, magyar!"-t, és rendezett sorokban, fáklyák fényénél vonultak a Márton Áron térig.
A hideg idő és annak ellenére, hogy a tüntetés mindössze két nappal ezelőtt lett meghirdetve, mégis szép számban megjelentek a hungarista fiatalok. Köszönjük nekik a részvételt, Dr. Petras Stankerasnak pedig innen is üzenjük:

Kitartás!