2010. július 8., csütörtök

NS Kérdőív 1. rész

Alábbiakban fogom összegezni és elemzni az NS kérdőív eredményét. A 30 kérdést, 3 nagyobb témára választottam, amik tartalmazzák a hazai mozgalom minőségére vonatkozó kérdéseket, majd jöttek a diplomáciával, és a Globális mozgalommal kapcsolatos kérdések, végül a személyes kompetenciák. 10 kérdésenként fogjuk megjelentetni bizonyos időközönként.
De először is hadd köszönjem meg mindannak a 143 embernek, akik vették a fáradságot és kitöltötték a kérdőívet. Őszintén szólva én a 100 válaszolóra számítottam, de ezek szerint nagyjobb igény van hasonló tevékenységekre, mint ez a kérdőív. Köszönjük, hogy mindezzel elősegítettétek munkánkat annak érdekében, hogy szélesebb képünk legyen, az úgymond hazai nemzetiszocialista - nacionalista "piacról". Saját mozgalmunk ismerete és annak igényei, szükségletei fontosak lehetnek, hogy még szervezetebb és tudatosabb keretek között vihessük tovább zászlónkat. Valamint szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni a hibákért, a nem megfelelő, vagy esetleg nem teljesen érthető fogalmazásért, és a zavaros válaszolási lehetőségekért. Sokat csak utólag vettem észre miután már aktiváltam a kérdőívet, beleszerkeszteni a válaszolási periódus alatt, pedig nem akartam. A jövőben ezeken a hibákon javítani fogok. Hát akkor lássuk a végereményt! Megígérem igyekszem tömör és célratörő lenni.

1.


Látható, hogy a túlnyomó többség igenis olvassa a nem átmosott híreket. Ennek nagyon örülünk és a továbbiakban is azon leszünk hogy még több jusson el hozzátok.

2.


Az alábbi válasz lehetőségeknél igyekeztem érthetően elkülöníteni a lehetőségeket, véleményem szerint nem túl sok sikerrel. Remélem nagyjából érthető volt. A válaszokon látszik az egyensúly, ami szerintem egy pozitívumnak könyvelhető el. Ezek szerint nyitottak vagytok a Mozgalom minden szegmensére.

3.


Itt is jól látható, hogy túlnyomó többségben vagytok, akik kíváncsiak a külföldi nemzeti ellenállásra is.

4.


Az eredmény magáért beszél. Dolgozunk rajta, hogy kielégítsük a keresletet.

5.


Az eredmény számomra kissé meglepő volt. Már régóta szeretném összehozni a magyar Altermédiát, de vagy lebeszélnek, vagy nincs rá vállalkozó személy. Azonban ezekszerint hamarosan neki is ülhetünk, hogy megcsináljuk ;)

6.


Ehhez nagyon sokat nem tudok hozzáfűzni. Én mindenesetre azokkal tudok egyetérteni akik az első lehetőségre nyomtak. De a többség nem így gondolja.

7.


Eléggé nehezen tudtam megfogalmazni a különböző válaszlehetőségeket, ezen még csiszolnom kell. De itt látszik, talán a legjobban, hogy valami nincs rendjén. Ugyanis elég kevés nemzet mozgalma TEHETI meg azt, hogy szinte minden hónapban legyen koncert, nem ritkán nem is egy. A teheti szóra felhívnám a figyelmet, azzal arra szeretnék rávilágítani, hogy elvagyunk kényeztetve. Megint kellenének a felvonulások, megemlékezések, kultúrális programok és több látványos akció eszménk nevében.

8.


A kritika itt is látható. Nekem valamiért azonban olyan érzésem van, hogy kevesen mertek nyomni a "Nem tudok véleményt alkotni" lehetőségre, és csak azért nyomtak a "Nem rossz, de van min dolgozniuk"-ra, mivel az előzőnél is azt választották. De amúgyis látható, hogy kevés az ismeretünk a külföldi bajtársaink munkásságáról, amit orvosolnunk kell.

9.


Itt is igyekeztem jelenlegi képemet a hazai helyzetről minnél jobban kitágítani, hogy minnél több válaszlehetőséget tudjak beilleszteni. Ennyire futotta. Látható, hogy a hazai színtér kissé lagymatag, és több aktivitást igényel. Ez csak rajtunk múlik.

10.


Ez a kérdés már régóta foglalkoztat. Kíváncsi voltam véleményetekre. Itt azonban azt rontottam el, hogy nem előre megadott lehetőségeket kellett volna megadnom, hanem a válaszolónak magának kellett volna megfogalmaznia véleményét. A válaszok alapján arra lehet következtetni, hogy ez a téma immáron életképes és igenis lehet beszélni róla.
Végszó
Tanulságként talán azt lehet levonni, hogy van min dolgoznunk, ha komolyan is vesszük a magyar nemzetiszocialista mozgalmat. A legendák csak olyan emberekről szólnak, akik tiszta szívűek és önzetlenek. És mi egy olyan ideológia előtt hódolunk aminek alapvető lényege pontosan ez. Pont ezért, Mi a Hősök Csapata vagyunk. Szerintem mindenki joggal teheti fel magának a kérdést: Vajon méltóak vagyunk-e olyan Földről álmodni, amelynek gondolatát, igaz emberek a tulajdon vérükkel védelmezték tűzön és halálon át? Méltóak vagyunk-e arra, hogy őseink zászlaja alatt vonuljunk, akiket egy Világ retteget és tisztelt? Élhetek-e azzal a joggal, hogy egy olyan közösség tagjának vallom magam, amelyért alapítói egy életet szenteltek és amelyért az életüket áldozták? Ezekre a választ nektek kell megadni, mertha itt eredményeket akarunk látni, akkor az elszámoltatást mindenki magával kezdje.
Mára ennyi fért bele. Azért továbbra is legyetek résen, és figyeljétek a Városi Ellenállás oldalát, hogy elsőként értesüljetek a következő 10 kérdés elemzéséről, amikoris a minket körül vevő NS Világról alkotott véleményeteket fogom közzé tenni, szerény kommentálásommal.
Berzerker