2010. június 23., szerda

Védőosztag interjú




1.Üdvözlet!Kérlek mutassátok be a zenekart!

Üdv a Városi Ellenállásnak! A zenekar sok változás után végül a klasszikus megoldást követi, tehát egy gitáros, egy énekes, egy basszusgitáros és egy dobos van a zenekarban.

2.Milyen stílusba sorolnátok a zenekart?

Az NSHC vonalat próbáljuk követni több-kevesebb sikerrel. Nem szeretnénk beállni a tipikus hardcore sorba, így egyedi témákra törekszünk a hardcore keretein belül. Persze ez nem mindig jön össze tökéletesen.

3.Milyen céllal alakultatok?

Elkeseredetten látjuk a vak társadalmat ezért a zenekar azzal a céllal alakult, hogy az emberek szemét felnyissuk, a helyes útra tereljük őket és, hogy terjesszük az egyetlen igaz eszmét! A baráti körben mindenki tanult valamilyen hangszeren így egyszerű volt összeállni, és elkezdeni azt ami az életünkké vált.

4.Mi a véleményetek a sovinizmusról?

A mai világban rengeteg a testvérháború, nem látjuk értelmét, sőt elítéljük, hogy a más nemzethez tartozó fehér bajtársainkat gyűlöljük, elítéljük, üldözzük, hiszen mindannyian az idegen megszállás ellen küzdünk, és csakis a fehér nemzetek összefogásával győzhetjük le őket.

5.Szerintetek van-e értelme harcolni az elszakított magyar területkért?

Szeretnénk a magyar lakta területek visszacsatolását. Arról ugyanis nem mi vagy ők tehetnek, hogy elcsatolták hazánktól hanem az idegen hatalom és az általuk befolyásolt báb „vezetők”. Szerintünk ez nem lenne szabad, hogy ellentétet keltsen a szomszédos országainkkal.

6.Mi a véleményetek a Jobbikról, hogy bekerült a Parlamentbe, lesz-e pozitív változás?

Az ember általában remél a végsőkig. Reméljük egyre több embernek fel tudják nyitni a szemét, valamint nem csak üres szavakat hallunk hanem tetteket is láthatunk majd.

7.Mi a véleményetek a mai fiatalokról?

Elszörnyedve nézzük csak a mai fiatalságot. Undorítónak tartjuk, hogy a mai fiatalság más idegen kultúrákat követ és büszkén viseli azoknak jelképeit közben a magyar hagyományokat, ünnepeket, nemzeti gyásznapokat nem is ismerik. Szégyen, hogy egy bizonyos nemzethez tartózó ember a saját történelméről gyakorlatilag semmit nem tud! Az idegen hatalomnak sikerült a fiatalok majdnem 80%-ában kiirtani a magyar öntudatot. A médiával karöltve elbutította és elkorcsosította a fiatal társadalmat amit nekünk kell észhez téríteni, mert ha az ilyenek fognak irányítanak a magyar nemzet halálra van ítélve!

8.Mi a véleményetek arról, hogy manapság rengeteg koncert van?

Nagyon örülünk neki, hiszen minden koncert összetartóbbá varázsolja mozgalmunkat, új barátságok születnek valamint új kiváló zenekarok tudják megmutatni tehetségüket együtt a régi nagy zenekarokkal akik utat mutattak nekünk.

9.Szerintetek mennyire fontos az állat és a környezetvédelem?

Fontosnak tartjuk ugyanis nemzetünkért, országunkért harcolunk minden lépésünkkel, ami maga után vonja, hogy csodálatos hazánkat ne tegyük egy ocsmány szemétdombbá. Elítéljük az állatkínzásokat, felfoghatatlannak tartjuk ezeket az undorító dolgokat. Szerintünk ha egy állattal megteszi egy embernek nevezett állítólag okosabb és civilizált lény akkor azt előbb-utóbb saját embertársaival is megteszi. Az esztelen beteg gyilkosokra pedig halálbüntetés kell, hogy várjon. Mindenki a saját súlycsoportjával kezdjen.

10.Mi a véleményetek az önvédelmi sportokról? Hasznosak lehetnek az utcán?

Az egyik legfontosabbnak tartjuk, hiszen minden embernek meg kell magát védeni. Ha nem képes erre, alul marad és meghal. Testileg, lelkileg fel kell készülni minden embernek egy Európa méretű forradalomra, amiben nem maradhatunk alul. „ Mindig az erősebbnek van igaza”

11.Mely zenekarok voltak rátok hatással? Mik azok amiket a mai napig hallgattok?

Életünkben legnagyobb hatással az Archivum és a Vérszerződés zenekar volt. Az ő szövegeik tereltek minket a helyes útra és tudjuk, hogy a helyes úton járunk. Később egyre több zenekarral ismerkedtünk meg mind hazai mind külföldi téren valamint több olyan zenekarral akik más más stílusban de ugyanúgy az eszme terjesztését vették legfőbb feladatuknak.
Zenekari viszonylatban a Fehér Törvény, H8Machine és Moshpit hatottak ránk, ugyanis mindannyian szeretjük az ütős HC-t.

12.Mi a véleményetek a mai mozgalomról, hogy látjátok a jövőnket?

Úgy érezzük egyre nagyobb az összefogás, egyre több örökre szóló törhetetlen barátságok születnek, ugyanis a testvéri tudat a mozgalom legfontosabb alkotóeleme! Viszont elkeseredve látjuk, hogy egyes hazai szervezetek nem vállalnak egymással közösséget, mert mindig van egy ember aki keresztbe tesz a másiknak. Ezt a dolgot mi nem is értjük, hiszen mindannyian egy célért küzdünk, egy a szív egy az akarat.

13.Köszönöm, hogy válaszoltatok a kérdésekre !Az utolsó szó a Tiétek!88!

Mi köszönjük az interjút! Az ország és világ bajtársainak üzennénk, hogy az összefogás az egyetlen lehetőség a testvérháború halálhoz vezet! Kitartás! Éjen a Nemzetvezető!