2010. május 20., csütörtök

"Az önvédelem alapjog": szolidaritási tüntetés a Spanyol Nagykövetség előtt

Josué Estebanez ma 26 éves, 24 volt amikor egyedül kellett az életéért küzdenie egy tömeges, több mint 50 főből álló szélsőséges ANTIFA csürhe támadása ellen, akik megakarták őt lincselni. 6 antifa sérült meg, egy pedig meghalt, de Josué életben maradt. 26 évet kapott mert megvédte magát. A HVIM péntekre szolidaritási tüntetést szervez a spanyol politikai fogoly melletti kiállásképp.  A HVIM budapesti tagszervezete a spanyol Nemzeti Demokrata Párttal közös szolidaritási tüntetést szervez a budapesti Spanyol Nagykövetség elé. Az "Önvédelem alapjog" címmel meghirdetett tüntetés szolidaritásvállalás is az önvédelemért 26 évet kapott hazafi mellett és egyben a címben megjelölt kiállás is az alapvető emberi jogok mellett. A Spanyol hazafival példát akart statuálni a hatalom. Jól jellemzi az esetet, hogy a támadói között szélsőséges kommunisták, magukat liberálisnak valló fiatalok és az ETA szeparatista terrormozgalomhoz köthető személyek is voltak. Őket tehát védi a rendszer. Őket nem büntették meg. Az igazi hazafiakat, csakúgy, mint hazánkban ott is rács mögé dugják.
A spanyol Nemzeti Demokrata Párt és a HVIM közös tüntetése az önvédelem alapjogáért május 21-én pénteken 15:45-kor kezdődik a budapesti Spanyol Királyság Nagykövetsége előtt az Eötvös utca 11/b. szám alatt.
Felszólal többek között a HVIM budapesti tagszervezetének elnöke Incze Béla és a spanyol Nemzeti Demokrata Párttól Rafael Giminez is beszédet mond.
Mindenkinek ott a helye a Spanyol Nagykövetség előtt, akinek fontos az, hogy Európában az igazi nemzeti erők elnyomása végre véget érjen, hogy rend uralkodhasson végre az öreg kontinensen.
Emlékeztetőül:
Biztonsági kamerás felvétel a támadásról. A videón jól láttató ahogyan megtámadják és ahogy felismeri, hogy csak egy hazafi módjára veheti fel a harcot, vagyis, hogy nincs más megoldás az életben maradásra, csak harcolnia a végsőkig!
(Szent Korona Rádió)