2010. április 21., szerda

Interjú egy spanyol-lengyel Bajtárssal

Üdvözöllek Bajtárs! Először is kérlek, mutasd be a spanyol mozgalmat, mennyire tartod erősnek és milyen szervezetek alkotják?

Hail! A spanyol mozgalom meglehetősen erős, több szervezetünk is van, pl.: Blood&Honour Spain, MSR (Movimiento Social Republicano-->Social Republican Movement), Devenir Europeo (Európai Jövő), és még néhány kisebb szervezet

.Milyen rendezvényeket szoktatok szervezni?

Sokszor fejezzük ki hódolatunkat nagy személyiségeink előtt, mint például Támadás néven szoktuk megrendezni azt a rendezvénysorozatot amit Ramiro Ledesma emlékére tartunk , ami alatt előadásokat és vitaestet szervezünk, majd végül egy koncertet

Milyen erőkkel lép fel ellenetek a hatalom? Milyen problémákkal kell megküzdeni a spanyol embereknek?

Sok problémánk van nekünk is az állandó tilalmakkal, gondolok ilyenkor itt a rendőrségi megjelenésekre a koncertjeinken és rendezvényeink betiltására annak ellenére hogy hivatalos szervezetek kereteiben kerülnek ezek megrendezésre. És persze ott van az Antifa állandó nyomása. De továbbra is kitartunk, nem adjuk fel a harcot!

Itt Magyarországon, úgy halljuk ,hogy Spanyolországban erős az antifa mozgalom ez mennyire igaz?

Igen, az Antifa mozgalom itt nagyon erős, de nem több hülyegyerekek gyülekezeténél! Úgy gondolom láttad Josue Estebanez De La Hiját,amint a metróban 50 ilyen söpredékkel szállt szemben, és megmutatta: akár egy közülünk is felér a vörös csürhe bármelyik 50 tagjával!Ezek gyáva, beszari alakok még tömegben is! Szabadságot Josue-nak!

Milyen kapcsolataitok vannak külföldi országok nemzetiszocialistával?

Nagyon jó kapcsolatot ápolunk a különböző országok nemzeti szocialistáival, pl.: Románia, Olaszország, Németország...stb., nekünk egyik néppel sincsenek problémáink, testvérekként tekintünk egymásra!

Ha jól tudom Lengyelország a második otthonod, bemutatnád a lengyel mozgalmat?

Igen, helytállóak az információid, de nekem az első otthonom Európa! A Lengyel mozgalom erős, bár meg sem közelíti az Oroszországit.

Személy szerint nekem a Honor a kedvenc zenekarom, hogy éltétek meg a lengyel mozgalom egyik vezető alakjának Szczerynek halálát?

Elsőre el sem hittem, hogy ugyanúgy autóbalesetben halt meg mint Ian Stuart! Mindig is a saját Ian Stuartunknak fogjuk őt tekinteni! Valhallában találkozunk,Szczery!

Hogyan látod a német-lengyel konfliktust?

Már több mint 60 év telt el a második világháború befejezése óta, és személy szerint nem igazán érdekel a múlt! Ami igazán számít, az az, hogy mi folyik manapság! 10-15 év múlva a muszlim bevándorlás miatt Németország Török Emirátus lehet, és Lengyelország fogja követni, amennyiben nem teszünk ezellen a sötét végzet ellen, és nem hagyjuk abba az egymáson való marakodást!

Mi a véleményed a sovinizmusról?

Elítélem a sovinizmus minden formáját! Európa a mi földünk, és a mi életünk, szóval a véleményem igen egyszerű: SOHA TÖBBÉ TESTVÉRHÁBORÚ!

Jártál már Magyarországon?

Nem, nem jártam még Magyarországon, de a jövőben tervbe van véve egy látogatás!

Milyennek találod a magyar mozgalmat?

Abból amennyit én látok, egyre nagyobb és erősebb lesz, de szeretném egyszer a saját szemeimmel is látni!

Utolsó szó a tiéd! Mit üzennél a magyar Bajtársaknak?

Hatalmas Sieg Heil a Magyar Bajtársaknak, és az összes nemzeti szocialistának a földön!Polak-Wegier,dwa bratanki!!!!

Az interjút készítette a Városi ellenállás és az Őrjárat-blog.